viernes, 3 de junio de 2011

Arribada a Lucca

Lucca es una ciutat que ja coneixia, l'any passat fen esquí vaig trencar-me barres i esquena, l'ocasió va possibilitar que fesim una escapada a la Toscana, res treoquatre dies per veure un munt de monuments i paisatges, però Lucca va ser un dels llocs que amb menys hores mes en vàrem gaudir.

Una antiga ciutat emmurallada molt plana tot Deu va en vici (tres euros l'hora) plena D'esglésies religioses i de les altres a preus desorbitats.

Vaig aparcar fora muralla, es veu que els turistes no podem entrar a dins.... l'altre vegada no coneixia la norma i en Ferran i companyia tots cap a dins... ara recordo que a correus ens va arribar uns certificats de la policia devia ser la multa, però el carter molt hàbil hi va posar, desconeguts!!!!

Agafo les maletes i a peu recórrer els 8 minuts segons el GPS que em separaven de la cèntrica Plaça St. MIchele. lloc on tenim el majestuós hotel cinc estrelles.
En Arribar a la plaça tot de gent, alguns carabinieris vestits de gala, es notava que era dia de festa , el dia de la República (afortunats els italians amb aquest tipus de regim, en Puigcercós i companyia esterian també de festa )

La millor rebuda un tercet de corda interpreten la Primavera d'en Vivaldi, En Dani, L'Haimadou i en Rodila han sortit a buscar-me.