viernes, 3 de junio de 2011

El País de la Gomme

d'aquestes rodes en fan de totes mides

Aquí a Itàlia el país del ferraris, lamborginis i l'origen del sis-cents. Hi han les millors fàbriques de pneumàtics del mon, començant per la Pirelli. Es això el que jo necessitava aquest mati una "gomme" Pirelli aparentment de característiques normals, però efectivament de mides extraordinàries, desprès de voltar uns quants tallers he arribat a la conclusió que això de les mides varien segons el país.

En una de les converses del primer dia var sortir les mides de les peres i a mi en va venir el cap la peli d'en Fellini, un del grup que no diré qui es, va dir tot sorprès, referint-se a una cambrera que'ls va servir un àpat la setmana passada: "es que, l'hi arribaven a la cintura".

Tornem a les rodes.... que es el que jo volia explicar: per sortir del pas i per no anar per el mon sense roda de recanvi, aquí l'hi diuen roda de ascorta que en cap cas vol dir "más corta", m'han muntat una que te 5 centímetres menys de diàmetre, o sigui que si per mala llet la tinc d'utilitzar el cotxe anirà coix.