viernes, 3 de junio de 2011

La primera tarda


tota la colla prims i guapos



En Randy tot un Maciste



Hem anat a dinar tota la colla els quatre alumnes en Dani i Jo, al restaurant que habitualment hi van a sopar, les instruccions per a tenir un bon preu son:
plat únic un primer o un segon, i per segon l'acompanyament habitual del segon, postres i aigua, qualsevol altre beguda no entra en el conveni!!!! puta misèria.

He menjat una amanida d'arròs i moltes coses que no se que era, entre elles tonyina
i molta seva, que l'he deixat tota. i l'acompanyament una cosa com els pepinos que tant mal fan als alemanys aquest dies tallat fi i re-bossat.

Just a ben dinat hem anat cap a Pissa en Dani tenia el vol per allà a les 8 del vespre, era un bon moment per acompanyar-lo i aprofitar per fer les clàssiques fotos per tombar d'una vegada la Torre.

En ha acompanyat l'Alfredo un dels professor d'aquí a Itàlia que ja en parlarem, es molt amable (avui es festa i s'ha ofert per estar amb nosaltres tota la tarda... a casa nostre pocs professors ferien el mateix....) no sols-ament ha estat amb nosaltres que a sobre ens ha pagat un refrecs en una terrassa d'aquestes prohibitives.

Per tornar a Lucca hi hem esmerçat mes temps que en Dani per volar a Girona, no he volgut fer servir el meu GPS, perquè en Rodila m'ha dit que funciona amb internet i pagaré un paston, hem fet servir el d'en Surya que es gratuït, abans no ha funcionat hem fet vint-i-cinc voltes a Pissa, al final ens ha portat cap a casa.

Arribem a Lucca, mirant de trobar un lloc per aparcar sense pagar, el lloc era just i jo no soc un bon conductor, així que encaro la plaça de cara i catacrac, he punxat la roda i a sobre plou intensament... en randi i companyia ja han desmuntat la roda i han fet en canvi en un tres i no res, es la primera vegada que no m'he d'embrutir les mans.

Sopar, el pressupost no permet gastar mes de 6-7 euros, dons cap un lloc d'aquest estranys a menjar això que es diu quebac i que no se com s'escriu. es la segona vegada que ho provo, m'he deixat guiar per en Haima i ha sortit una mica picant.